Horeca
Springhaver heeft een passie voor lekker eten en drinken en is dagelijks geopend voor koffie of thee met gebak, lunch, borrel en diner. Onze keuken is elke dag geopend van 11.30 tot 21.00 uur.
Een tafel reserveren voor lunch en diner doe je eenvoudig via de reserveringsmodule op deze site (rechts onderin het scherm). Vragen, opmerkingen of speciale wensen kun je aangeven in deze reserveringsmodule of ter plaatse doorgeven aan ons team. Het is alleen mogelijk om een tafel te reserveren voor De Foyer. Liever buiten zitten? Kijk ter plaatse of er een tafel vrij is op het terras, het is dan geen probleem de reservering te verschuiven.
Klik hier om onze Herfstkaart te bekijken.
Click Here to see our fall menu in English.
Kerstdiner in Springhaver
Vier de feestdagen met een heerlijk kerstdiner op Eerste en Tweede Kerstdag in Springhaver. Het speciale kerstmenu van onze chef bestaat uit 3 of 4-gangen vol feestelijke gerechten. Keuze uit:
- Zalm gemarineerd in rode bieten en tandoori, geitenkaasmousse, granny smith en zeewierkrokantje
- Pompoensoep met crème fraîche en truffel*
- Eendenborst in 5 spice jus, polenta-maiscrème, groenten, kerrie popcorn
- Chocolademousse, amandelspijs, mandarijngelei en chocolade crumble
of
- Burrata, mango, avocado, chilli-olie, aceto uitjes, pappadum
- Pompoensoep met crème fraîche en truffel*
- Koningsoesterzwam met knolselderijpuree, groenten, polenta, truffeljus
- Chocolademousse, amandelspijs, mandarijngelei en chocolade crumble
3-gangenmenu €47,50 | 4-gangenmenu* €52,50 excl. drankjes.
Reserveren kan t/m woensdag 18 december via de reserveringsmodule rechts onderop onze website.
Springhaver is uitgegroeid tot een van de beste biercafés van de stad. Het blijft een passie om samen te zoeken naar het ultieme biertje.